La Federació d’Associacions Veïnals de Badalona (FAVB), es vol pronunciar arrel les darreres informacions que arriben de l’endarreriment de les obres d’ampliació de la línia 1 de metro fins a Badalona.

La nostra ciutat durant els darrers anys ha sigut clarament perjudicada a nivell d’inversions i aquesta, és una altra més que no estem disposats a permetre.

Fa pocs dies vam fer una roda de premsa on denunciàvem com la Línia 13 que arribava fins Can Ruti, es va caure del PDI 2001-2010 i ara es pretén endarrerir aquest projecte que portem molts anys enrere i que a més, el president de la Generalitat, es va comprometre a la reunió que vam tenir al Febrer d’aquest mateix any. Per aquest motiu, parlarem amb tots els partits per a fer una declaració institucional al ple de l’Ajuntament i demanarem una reunió amb el president de la Generalitat per a transmetre la nostra disconformitat.

Por favb